Wizz Air: reduceri de 30% la bilete pe zboruri spre și dinspre un mare oraș italian

Compania aeriană Wizz Air, a anunțat astăzi, miercuri, 15 iulie, reduceri de 30% pentru bilete pe zboruri selectate către și dinspre Milano. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale), zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ, se specifică într-un comunicat remis redacției noastre.

Atenție! Reducerea de 30% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare. Această promoție este valabilă pe data de 15.07.2020, în intervalul 00:00-23:59, orele Europei Centrale („Perioada promoțională”). În Perioada promoțională, reducerea de 30% se aplică doar anumitor zboruri către și de la Milano, disponibile pe site-ul wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil. În Perioada promoțională, reducerea de 30% se aplică numai pentru rezervările efectuate pe site-ul wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Această promoție nu se aplică rezervărilor de grup.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex rezervării, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei aeriene dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata fără contact.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minim orice posibil contact fizic în aeroport.

Foto articol: George Karkadze