Wizz Air va relua o rută între România și Italia pe care a suspendat-o în 2023

Wizz Air va relua zborurile regulate de la aeroportul „George Enescu” din Bacău spre aeroportul Fiumicino din Roma începând cu data de 29 octombrie 2024, conform informațiilor furnizate de platforma BoardingPass.ro.

Compania low-cost maghiară va opera aceste zboruri de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică, iar durata estimată a fiecărui zbor este de aproximativ două ore și zece minute.

Biletele pentru această rută sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene Wizz Air, cu prețuri care pornesc de la 129 de lei pentru un segment de zbor.

Este de remarcat faptul că Wizz Air a mai operat această rută în trecut, însă a suspendat zborurile la sfârșitul lunii ianuarie 2023.

În prezent, compania mai operează zboruri regulate de la Bacău doar spre aeroporturile Malpensa din Milano și Luton din Londra.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, pe ruta dintre Bacău și Roma mai operează și alte companii aeriene, precum Dan Air din România și Aeroitalia din Italia.

Această reluare a zborurilor către capitala Italiei vine ca o veste bună pentru călătorii din regiunea Moldovei, oferindu-le mai multe opțiuni și flexibilitate în planificarea călătoriilor.