Zbor anulat înainte de decolare din cauza unui pasager care și-a făcut nevoile pe podeaua băii

Zborul EasyJet cu plecare din Tenerife și destinația Londra din seara zilei de 16 octombrie, a fost anulat dintr-un motiv neașteptat, generând nemulțumire în rândul pasagerilor care așteptau ca aeronava să decoleze.

Un pasager a decis să își facă nevoile pe podeaua toaletei, determinând personalul de zbor să amâne plecarea pentru a permite curățarea și dezinfecția avionului.

După finalizarea îmbarcării, pasagerii au observat că avionul întârzia să decoleze. Contrar speculațiilor legate de eventuale probleme tehnice, s-a descoperit ulterior că motivul amânării a fost legat de comportamentul neadecvat al unui călător în toaletă.

Datorită orei târzii de plecare, programată pentru ora 20:00, procesul de curățare a fost lung, forțând în cele din urmă compania să anuleze zborul.

„Se pare că cineva a considerat amuzant să-și facă nevoile pe jos, în toaleta din partea din față a avionului, așa că vom sta aici peste noapte. Ne vom asigura că toți pasagerii sunt cazați la hoteluri. Ne vedem mâine dimineață”, a fost mesajul transmis de pilot.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Compania a emis o declarație oficială în care își exprimă regretul față de anularea zborului:

„EasyJet poate confirma că zborul EZY8054 din Tenerife spre Londra Gatwick a fost amânat peste noapte din cauza necesității de curățare suplimentară a avionului.

Am făcut tot posibilul pentru a minimiza impactul acestei întreruperi pentru clienții noștri, asigurând cazare la hotel și mese. Zborul este programat să plece astăzi în cursul după-amiezii.

Siguranța și bunăstarea clienților și echipajului nostru sunt prioritățile noastre principale și, deși acest incident nu a fost cauzat de noi, ne cerem scuze pentru inconvenient.”

Zborul a decolat în cele din urmă la ora 15:00, în data de 17 octombrie, transportând pasagerii nemulțumiți în Marea Britanie. Video mai jos: