Zidar român din Italia dus de urgență la spital. I s-a făcut rău la locul de muncă

Un muncitor român în construcții a fost transportat la spital miercuri, 3 februarie, după ce i s-a făcut brusc rău la locul de muncă, un șantier din centrul orașului Milano. Inițial s-a crezut că bărbatul ar fi căzut de pe schele, dar după primele cercetări autoritățile au constatat că muncitorului i s-ar fi făcut brusc rău și a început să aibă convulsii. A fost dus la spital cu cod roșu de urgență.

S-a întâmplat în jurul orei 11:00, în Piazzetta Pattari, zona San Babila. Bărbatul, un român în vârstă de 51 de ani, a fost găsit de personalul sanitar de la 118 în timpul unei crize convulsive. După ce a fost stabilizat și intubat, a fost transportat în cod roșu la spitalul Niguarda din Milano, unde se află în prognostic rezervat.

Zidar român din Italia dus de urgență la spital. Foto: Milano Today

Agenții de poliție care s-au prezentat la fața locului au efectuat cercetările necesare pentru reconstituirea dinamicii incidentului, care a avut loc în timp ce conaționalul nostru efectua lucrări de renovare la niște birouri, în numele unei companii de construcții.

Inițial s-a crezut că bărbatul ar fi căzut de pe schela șantierului, chiar dacă nu avea semne evidente de traume. Polițiștii au reconstituit însă faptele și au constatat că nu este vorba despre un accident de muncă, ci că muncitorului i s-a făcut brusc rău în timpul lucrului.