Zidar ucis în Italia pentru că nu a plătit chiria. Era tată a patru copii

Un bărbat de 32 de ani a fost împușcat mortal în Palermo, iar proprietarul casei unde locuia a fost reținut de autorități și este considerat autorul faptei.

Victima se numea Aleandro Guadagna, un tânăr zidar, căsătorit și tată a patru copii. Acesta ar fi fost împușcat pentru că nu plătise de mai mult timp chiria apartamentului în care locuia cu familia.

photo_2023-05-10_16-50-42
Aleandro Guadagna și locul unde a fost ucis

Tragedia a avut loc pe via Mulino, nr. 32, în Boccadifalco, un cartier ar orașului sicilian, menționează La Repubblica.

Suspectul, un bărbat de 77 de ani, a fost arestat în centrul comercial La Torre, din zona Borgo Nuovo. Conform acuzațiilor, el ar fi comis omorul în urma unei altercații izbucnite din cauza restanțelor la plata chiriei.

Potrivit reconstituirii făcute de carabinieri, criminalul ar fi așteptat ca chiriașul său să iasă din casă, apoi a deschis focul, ucigându-l.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După aceea, a fugit de la locul faptei. Familia tânărului zidar a sunat imediat la 112, iar o ambulanță a ajuns la fața locului în câteva minute, dar medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Martorii au relatat despre certurile frecvente între cei doi, legate de faptul că Aleandro Guadagna rămânea mereu în urmă cu plata chiriei.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare sub conducerea carabinierilor de la comandamentul provincial. Strada unde a avut loc tragedia a fost închisă traficului.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20