Ziua Națională a României, sărbătorită în Italia. Spectacol de excepție cu artiști renumiți

Românii din capitala Italiei se pregătesc să sărbătorească anticipat Ziua Națională a României pe 25 și 26 noiembrie, la Roma, într-un spirit de solidaritate și păstrare a identității naționale.

Un spectacol care va reuni artiști români de renume va avea loc în sala „RagusaOff”, pe Via Tuscolana nr. 179, cu scopul de a oferi comunității românești oportunitatea de a se bucura de această zi semnificativă.

În momentul în care vor dansa și cânta Hora Unirii, românii vor simți, gândi și trăi unitatea națională, cu participarea artiștilor din diverse regiuni:

Surorile Oșoianu și Grigore Gherman din Moldova, Nicolae Datcu din Muntenia și Valeria și Traian Ilea, Radu Ciodas și Radu Ille din Transilvania, ce vor aduce spiritul românesc de unitate în inimile participanților.

Vasile David, Adriana, Maria și Vitalii Sirbu, Cornel Spinu, Spitelnicu Stelian și Caty Alexoaie, precum și Grupul Arțăraș condus de Lidia Bolfosu, vor reafirma importanța identității naționale, tradiției și culturii românești pentru diaspora.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Evenimentul va avea loc:

  • sâmbătă, 25 noiembrie, între orele 17:00 și 20:00 și
  • duminică,  26 noiembrie, între 11:00 și 19:00.

Spectacolul este organizat cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni și sub patronajul Ambasadei României în Italia, Ambasadei Republicii Moldova, Episcopiei Ortodoxe Române în Italia, cu parteneriatul Primăriei Municipiului Buzău.

Intrarea va fi gratuită.

 

Captură de ecran 2023-11-07 145042