Român întors în vacanță din străinătate, mort alături de un copil de doi ani și un alt bărbat într-un tragic accident rutier

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de joi, 31 august 2023, pe un drum de pe raza localității Crasnaleuca din județul Botoșani, unde un autoturism înmatriculat în străinătate s-a izbit de un pod și apoi s-a răsturnat.

În urma impactului, informează Botoșani News, trei persoane și-au pierdut viața, printre care și un copil de numai doi anișori, iar un alt minor, în vârstă de 10 ani, a rămas grav rănit.

Potrivit sursei citate, la volanul autoturismului, un Mercedes Benz înmatriculat în Germania, se afla Mirel Ion.

Bărbatul avea 46 de ani și se întorsese din Germania în urmă cu câteva săptămâni pentru a petrece concediul alături de familie și pentru a participa la un botez.

În mașină cu Mirel se mai afla și Adrian Zosin, în vârstă de 35 de ani, care era unchiul copilului de doi ani aflat și el la bordul autoturismului, precum și un alt copil în vârstă de zece ani, fratele vitreg al băiețelului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cei doi adulți și cei doi copii fuseseră într-o plimbare la râul Prut, conform primelor informații, la inițiativa lui Adrian.

La întoarcere, au subliniat localnicii, Mirel și Adrian s-au oprit la un bar din sat unde au consumat băuturi alcoolice, iar pe drumul de la bar spre casă șoferul ar fi condus cu viteză excesivă.

Din nefericire, la un moment dat Mirel a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de capul unui pod, apoi autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

accident-cu-trei-morti-la-crasnaleuca-cotusca-botosani
Mașina Mercedes implicată în accident. Sursă foto: botosaninews.ro.

La fața locului au intervenit în scurt timp echipajele de salvare, dar pentru cei doi bărbați și pentru copilul de doi ani nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva viețile.

Băiețelul, care se afla în brațele lui Adrian în momentul accidentului, a fost găsit de salvatori cu picioarele sub bord și cu corpul prins între șofer și unchiul său.

Aceștia din urmă erau în stare de inconștiență, dar au decedat și ei la puțin timp după aceea.

„Eu am simțit miros puternic de alcool”, a menționat unul dintre salvatori.

Băiatul de 10 ani, în schimb, a scăpat cu viață, dar a suferit mai multe răni și a fost transportat la spital în stare gravă.

Conform presei locale, Mirel Ion, românul întors din Germania, era cumnatul părinților celor doi copii, iar Adrian Zosin era fratele tatălui minorilor.

Distribuie acest articol