S-a descoperit cine este românul decapitat în Sicilia. Era dat dispărut de mai multe zile de către sora sa

Se pare că în sfârșit s-a ajuns la un punct de cotitură în cazului bărbatului găsit mort la Caltagirone, provincia Catania, Sicilia, în ziua de 8 decembrie, după ce a fost mutilat brutal, găsit fără cap și fără membrele superioare.

Potrivit ultimelor investigații, corpul ar fi al unui bărbat român în vârstă de 51 de ani care a lucrat la Sigonella și care se numea Costel Ciobanu. Dispariția sa era deja semnalată de câteva zile de către sora sa care trăiește la câțiva kilometri de Vaslui, în România, relatează newsicilia.it.

Cadavrul a fost descoperit la marginea unui drum de țară, de către un vânător care a ieșit la plimbare cu câinele său în acea zonă. Vânătorul a anunțat imediat carabinierii, care au deschis o anchetă pentru a descoperi făptașul sau făptașii acestei oribile crime.

Carabinierii presupun că mutilarea cadavrului a fost executată pentru ca victima să nu poată fi identificată după chip sau după amprente.

De asemenea, anchetatorii au eliminat probabilitatea ca aceasta să fie o crimă comisă de organizațiile mafiote din zonă și suspectează că ar fi avut loc în sfera personală a victimei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Vom reveni cu amănunte!

Pe același subiect:

Distribuie acest articol