Italia: Bărbat găsit fără viață în mansarda unei case, localnicii susțin că era român

ACTUALIZARE: Victima se numea Benone Mihăilescu, avea 65 de ani și era originară din Bacău. Mai multe detalii la acest link.

Corpul fără viață al unui bărbat a fost găsit în cursul zilei de luni, 1 aprilie, în localitatea italiană Barcellona Pozzo di Gotto din provincia siciliană Messina. Potrivit ziarului local, Messina Oggi, localnicii cunosc victima ca fiind de naționalitate română, dar anchetatorii nu au găsit documente sale de identitate la locul tragediei.

Trupul fără viață al conaționalului nostru a fost descoperit în mansarda unei locuințe situată pe via Oreto din localitatea menționată mai sus. Din primele informații, confirmate de mai multe surse locale, reiese că bărbatul român ar fi murit din cauze naturale, dar procuratura a deschis o anchetă pentru a descoperi cauza exactă care a dus la decesul victimei.

Medicul legist și carabinierii în fața casei unde a fost descoperit cadavrul. Foto: barcellona365notizie.it

Aceleași surse locale transmit că bărbatul nu avea acte de identitate asupra lui, dar localnicii și autoritățile locale susțin că era cetățean român și că avea circa 60 de ani.

Distribuie acest articol