Tâmplarul român din Italia care a căzut prin acoperișul unei clădiri a murit. „Mastro Giovanni” avea doar 41 de ani

Ioan Alexandru Mihai, tâmplarul român din localitatea italiană Ladispoli care a căzut prin acoperișul clădirii unde avea atelierul, a murit pe patul de spital după trei săptămâni de chinuri. Potrivit ziarului local, Il Terzo Binario, conaționalul nostru a decedat în cursul zilei de luni, 15 iunie.

Ioan Alexandru Mihai, titularul atelierului de tâmplărie „Mastro Giovanni” din Ladispoli. Foto: Facebook

„Un tâmplar din alte timpuri, profesionalism și calitate pe primul loc.”

„Tâmplar onest, precis, disponibil și punctual în livrări. Un bun lucrător.”

Acestea sunt doar două dintre recenziile de cinci stele lăsate de clienții lui Ioan care au beneficiat de serviciile tâmplăriei „Mastro Giovanni” pe care românul nostru o deținea. Dar Ioan nu era doar un bun profesionist. Profilul său Facebook, pozele cu familia și cuvintele frumoase adresate pe rețeaua de socializare soției și fiicei sale lasă de înțeles că era de asemenea un soț și un tată foarte bun care va fi veșnic regretat de familia lui.

„Nu renunța niciodată, pentru că lucrurile mărețe au nevoie de timp”, era vorba bună cu care Ioan Mihai Alexandru, originar din Victoria, județul Brașov, îi întâmpina pe toți cei care-i vizitau profilul Facebook. Un sfat pe care se vede că l-a urmat și el toată viața și a reușit să-și întemeieze o familie minunată, precum și să pună în picioare o afacere de succes.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
„Nu renunța niciodată, pentru că lucrurile mărețe au nevoie de timp” – Ioan Alexandru Mihai. Foto: Facebook

Viața conaționalului nostru a fost curmată însă de rănile suferite în urma unui accident de muncă petrecut pe data de 25 mai 2020, despre care vă relatam aici la acea dată. Accidentul s-a petrecut pe via Berlinguer din Ladispoli, unde era situat atelierul de tâmplărie „Mastro Giovanni”. Din ancheta autorităților locale reiese că bărbatul român se urcase pe acoperișul clădirii pentru a repara un cablu electric, dar, la un moment dat, acoperișul a cedat și acesta a căzut de la circa șase metri înălțime în interiorul unui service auto aflat în aceeași clădire, lângă atelierul de tâmplărie.

Locul unde a avut loc accidentul. Foto: orticaweb.it

La fața locului au intervenit în scurt timp două patrule ale carabinierilor și soția lui Ioan, precum și un elicopter care l-a transportat pe acesta din urmă la spital. Medicii s-au menținut rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire de la bun început, rănile suferite de acesta fiind foarte grave.

La trei săptămâni de la internarea în spital a sosit și tragica veste despre decesul său. Ioan Alexandru Mihai a murit luni, 16 iunie, pe patul spitalului Policlinico Gemelli din Roma.

Distribuie acest articol