A cunoscut un bărbat pe Facebook și s-a dus acasă la el. Femeie sechestrată de individ în subsolul casei sale

O femeie a călătorit peste 100 de kilometri pentru a se vedea cu un bărbat cunoscut pe Facebook, dar a ajuns, conform celor spuse de ea, să fie sechestrată de el timp de mai multe ore.

Steven Daniel Best Jr., în vârstă de 39 de ani, din New Kensington, USA, a fost arestat în urma unei acuzații aduse de o femeie din Ohio, aceeași țară, care l-a denunțat la poliție pentru că i-a furat telefonul mobil și a ținut-o captivă în subsolul casei sale timp de câteva ore.

Conform publicației Trib Live, care citează surse din poliție, incidentul a avut loc după ce femeia a decis să-l viziteze după ce tocmai îl cunoscuse pe Facebook.

Bărbatul, care locuiește pe Fifth Avenue în Ohio, a fost acuzat de răpire și jaf, ambele fiind infracțiuni grave, precum și de agresiune simplă.

Best a fost eliberat ulterior din custodia poliției după ce a plătit o cauțiune de 50.000 de dolari și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia a relatat poliției că, după ce l-a cunoscut pe bărbat pe rețelele sociale, a călătorit de la Hubbard, Ohio, la New Kensington, Pennsylvania, pentru a-l întâlni personal.

Potrivit plângerii, în timpul întâlnirii lor, el s-a înfuriat pentru că femeia nu i-a spus că îl iubește și a devenit „foarte posesiv” când aceasta a vrut să plece.

Femeia a declarat în fața polițiștilor că individul a împiedicat-o să iasă din locuința sa prin cele două ieșiri de la parter.

Un alt bărbat, care locuiește în aceeași casă, a ieșit din camera sa pentru a vedea ce se întâmplă, dar s-a întors și a intrat înapoi fără să cheme poliția.

Femeia a cerut ajutorul co-locatarului, însă bărbatul cunoscut pe Facebook a ridicat-o, i-a luat telefonul din buzunar și „a aruncat-o în subsol”, conform poliției.

Femeia a încercat apoi să fugă pe scări, dar Best a tras-o înapoi de picioare. De asemenea, ea a încercat să scape printr-o ușă din alt capăt al subsolului, dar bărbatul i-a blocat ieșirea și a închis ușa peste brațul ei, rănind-o la încheietura mâinii.

Când l-a rugat pe tip să o elibereze, acesta a răspuns: „Nu te voi lăsa niciodată să pleci. Nu vei scăpa niciodată de mine”, se arată în documentele de arestare.

Femeia le-a mai spus polițiștilor că, după ce a stat în subsol mai mult de trei ore, a reușit să-l păcălească pe Best să-i returneze telefonul mobil, spunându-i că va rămâne cu el.

Poliția a menționat că femeia a reușit să iasă din casă, dar nu a oferit detalii în documentele de instanță despre modul în care a evadat.

Ea s-a întors la New Kensington la câteva zile după ce a vorbit cu poliția pentru a depune o declarație scrisă în care detaliază întreaga experiență, conform autorităților.