A fost găsit Ionel, tânărul dat dispărut în Italia de mama sa: „Coșmarul a luat sfârșit!”

Românul Ionel Cosmin, în vârstă de 31 de ani, rezident în Abbiategrasso, lângă Milano, a fost găsit. Vestea bună vine direct de la mama sa, Elena, după ce, în zilele anterioare, a făcut un apel disperat deoarece nu mai știa nimic de fiul său.

O poveste cu final fericit pentru Ionel Cosmin, care în zilele trecute dispăruse din Abbiategrasso. El se află în România, alături de prietena sa.

700-20230613183533 (4)
Ionel Cosmin. Sursa foto: Prima Milano

Tânărul român plecase cu mașina de la locul de muncă, dar acasă nu mai ajunsese. Mama lui, care trăiește în aceeași localitate, nu mai știa nimic de el din data de 7 iunie 2023.

Nici colegii de muncă ai lui Cosmin nu puteau da informații despre dispariția sa, bărbatul român nu le spusese nimic despre intențiile sale.

Confirmarea că a fost găsit a venit de la mama lui. Decizia lui Cosmin de a părăsi locul de muncă și casa din Italia a surprins-o:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„M-a sunat, se simte bine, se află în România, unde locuiește tatăl lui”, explică femeia printr-un mesaj citat de publicația Prima Milano.

„În sfârșit se termină un coșmar, am trecut prin niște zile foarte dificile, nu aveam vești de la el și eram foarte îngrijorată. Dar acum știu că e bine. A decis să plece la prietena lui, care s-a întors în România. Sper că a luat decizia corectă și nu a fost doar un gest impulsiv, făcut din dragoste. Aici (în Italia – n.r.) avea o casă, închiriată, și un loc de muncă.”

Distribuie acest articol