A muncit ani de zile în străinătate pentru o viață mai bună, dar a fost răpus de o boală necruțătoare. „Drum lin spre cer, dragul nostru!”

Într-o țară unde milioane de români pleacă să lucreze în străinătate în speranța unei vieți mai bune, povestea lui Sebastian Nastasiu este una tulburătoare.

După ani de muncă în străinătate, a fost răpus de o boală necruțătoare la vârsta de numai 49 de ani, relatează Botoșani News.

Originar din Botoșani, a dedicat ani buni din viață muncind ca șofer de camion pe tot cuprinsul Europei. A fost un exemplu de dedicație și muncă asiduă, reușind să adune bunuri pentru el și familia sa.

369838674_3129520540674954_5608003155972049444_n
Foto: Facebook/Nuta Baranceanu

Dar, când să se bucure de roadele muncii sale, a fost lovit de o veste devastatoare

Sebastian a aflat că suferă de o boală incurabilă pe care a dobândit-o în perioada cât a fost plecat la volanul camionului său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși a revenit acasă și a luptat cu stoicism împotriva bolii, aceasta l-a învins. În urma sa a rămas o fată orfană de tată.

Bărbatul a fost înmormântat sâmbătă, 26 august.

Cunoscuții și prietenii lui Sebastian îl descriu ca pe un om bun, respectuos și devotat familiei. Cineva a scris pe Facebook următorul text:

„A plecat dintre noi un om minunat, un bun prieten, Nastasiu Constantin-Sebastian, un părinte iubitor, mereu cu zâmbetul pe buze, un suflet bun, sensibil și luptător, dar mai ales un adevărat om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc și apoi pe sine!

A înfruntat încercările crunte care i-au ieșit in cale și le-a biruit cu zâmbetul pe buze, dar… de această dată trupul epuizat de suferință și încercări, nu a mai rezistat, în ciuda dorinței sale de a trăi.

Drum lin spre cer, dragul nostru Sebi! Milostivul Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa!”

Distribuie acest articol