A muncit în Italia pentru un viitor mai bun, dar nu a apucat să-l mai trăiască. Se întoarce acasă în sicriu

Viața poate fi uneori nedreaptă și aduce cu sine tragedii nemiloase. Un exemplu trist este cel al Cosminei Mariciuc, o femeie originară din comuna Hlipiceni, județul Botoșani, care s-a stins din viață în Italia în urma unei grele suferințe provocate de o boală cruntă, informează Botoșani News.

Cosmina, mamă a doi băieți de care era foarte mândră, a muncit din greu în străinătate pentru a-și asigura un trai mai bun și a reușit să se facă respectată și iubită în orașul Brescia, unde avea un loc de muncă stabil și o locuință.

Cu toate acestea, destinul i-a dat o veste cumplită în momentul în care a aflat că suferă de o boală gravă. De atunci, viața ei și a familiei sale s-au schimbat dramatic.

Din păcate, boala a învins-o, iar Cosmina a pierdut lupta. Cei care au cunoscut-o o descriu ca pe o persoană veselă și plină de viață, chiar și în fața acestei nenorociri.

Cosmina-Mariciuc-e1688876890896-300x297
Cosmina Mariciuc. Sursa foto: Botoșani News

„Chiar și atunci când a aflat că este bolnavă, Cosmina era plină de veselie și energie, mereu gata să dăruiască lumină și bucurie celor din jur”, a mărturisit un consătean.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Așa a fost Cosmina noastră de când o știm: veselă până la Dumnezeu și înapoi, luptătoare, sufletistă, dăruind cu inima deschisă și-n stânga și-n dreapta”, a mai adăugat prietenul conaționalei noastre.

Acum, familia îndurerată se pregătește să repatrieze trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta în satul natal, conform tradițiilor creștine.

Este o pierdere profundă pentru rude și prieteni, care vor ține mereu vie amintirea unei femei puternice și pline de iubire, care a muncit din greu în străinătate, dar a fost răpusă de boală înainte de a se bucura pe deplin de toate reușitele sale.