A murit Tina Turner. „Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii”

Astăzi, lumea muzicii este în doliu. Regina Rock’n’Roll-ului, Tina Turner, a murit la vârsta de 83 de ani. Conform Sky News, anunțul a fost făcut de purtătorul său de cuvânt.

Tina Turner, un simbol al muzicii și un model de viață, a murit în liniște miercuri, după o lungă perioadă de boală. Artista s-a stins din viață în locuința sa din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția, departe de luminile reflectoarelor și înconjurată de liniștea pe care și-o dorise în ultimii ani de viață.

Apropiații artistei au transmis un mesaj emoționant: „Tina Turner, Regina Rock’n’Roll-ului, a murit în liniște astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o boală lungă. Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model.”

Pe numele său adevărat Anna Mae Bullock, Tina Turner a avut o carieră impresionantă în muzică, marcând pentru totdeauna genul rock cu energia, pasiunea și talentul său incontestabil.

A lăsat în urmă o moștenire muzicală de neegalat, cu hituri precum „The Best”, „What’s Love Got To Do With It” sau „Proud Mary”, care au făcut înconjurul lumii și au încântat generații întregi de fani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Astăzi, muzica este mai săracă, dar amintirea Tinei Turner va trăi mereu prin melodiile care ne-au însoțit de-a lungul anilor. Regina Rock’n’Roll-ului va fi mereu în inimile noastre. Video mai jos:

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20