A pierdut avionul, deși a stat 12 ore în aeroport. Disperarea unei tinere ajunsă prea târziu la poarta de îmbarcare

O poveste neobișnuită a captat atenția utilizatorilor de pe rețelele sociale. Dani Valdés a împărtășit pe TikTok o experiență frustrantă prin intermediul unui videoclip viral, după ce a stat 12 ore în aeroport și totuși a pierdut zborul pentru că a ajuns cu 2 minute mai târziu la poarta de îmbarcare.

Tânăra a ajuns la aeroportul din Barcelona la ora 9:30 dimineața, deși zborul ei era programat pentru ora 20:30.

A așteptat 12 ore, dar în ultimele clipe a comis o greșeală, ajungând la poarta de îmbarcare la 20:12, după închiderea acesteia stabilită pentru ora 20:10.

În videoclip, Dani Valdés își exprimă dezamăgirea și frustrarea, explicând că a fost o „prostie” din partea ei.

Ulterior, într-o altă postare, ea a împărtășit cu urmăritorii că a reușit să obțină un alt zbor, reflectând asupra incidentului cu o dispoziție mai relaxată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Comentatorii pe rețelele sociale au dezbătut incidentul, remarcând cât de stricte sunt liniile aeriene în privința orarului de îmbarcare.

Aeroporturile sunt dotate cu ecrane și sisteme de anunțuri pentru a informa pasagerii în legătură cu momentele deschiderii și închiderii porților de îmbarcare, subliniind importanța respectării timpilor, pentru a evita situații neplăcute.

Cazul evidențiază importanța de a fi atenți la orarul de îmbarcare, chiar și după ore lungi de așteptare, și oferă o lecție valoroasă pentru călători despre riscurile asumate prin neglijarea acestor detalii.

@rotalianul