A strâns 20 de ani bani de nuntă, dar nu și-a găsit mirele dorit. În final, s-a căsătorit cu ea însăși

Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, și-a împlinit visul de a avea o nuntă mare, deși nu a întâlnit partenerul potrivit.

După 20 de ani în care a economisit bani pentru nunta sa, femeia a decis să se căsătorească în cele din urmă cu ea însăși. „A fost o zi minunată pentru mine!”, a spus ea conform BBC.

Femeia a strâns bănuț cu bănuț, timp de 20 de ani, visând la o nuntă mare și frumoasă, dar pentru că nu și-a găsit un bărbat care să-i fie pe plac s-a căsătorit cu ea însăși, în cadrul unei ceremonii neoficiale.

700-20231016112830 (8)
Sursa foto: BBC

Ideea nunții i-a venit în timpul carantinei, când a împlinit 40 de ani și a decis să își cumpere inelul de logodnă cu diamant la care visa dintotdeauna.

A spus că a petrecut patru luni căutându-și rochia de mireasă

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La nuntă ea a purtat o rochie albă, cu paiete, un tort cu mai multe etaje, având în vârf o figurină reprezentând o mireasă sărutând o broască, iar mama sa a condus-o la altar. Totul a costat-o 10.000 de lire sterline.

A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești că s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar n-ar trebui să ratezi o asemenea zi. Acești bani au fost destinați pentru nuntă, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit?”, a spus femeia.

Deși a avut nunta perfectă, asta nu înseamnă că a renunțat definitiv la speranța de a-și întâlni partenerul dorit.

Deloc… dar a fost doar o situație în care am renunțat să caut, pentru că necesită pre mult efort”, a precizat ea.

@rotalianul