„A suferit, a luptat și a pierdut”. Apelul unei familii îndurerate pentru a fi ajutată să repatrieze trupul fără viață al lui Nicuruț Cristian Mihai

Conaționalul nostru, Nicuruț Cristian Mihai, în vârstă de 41 de ani și originar din Bârlad dar care a plecat la muncă în Italia în urmă cu câteva luni, s-a stins din viață în a doua zi de Crăciun după o luptă crâncenă cu cancerul la ficat.

Nicuruț Cristian Mihai, decedat în data de 26 decembrie 2018 la spitalul din Lecce

Potrivit celor relatate de familia lui Cristian Mihai, acesta a căzut pur și simplu din picioare în timp ce muncea și a fost transportat la spitalul din localitatea italiană Tricase, provincia Lecce, iar acolo medicii au descoperit că acesta suferea de o formă de cancer la ficat. Două luni mai târziu, în data de 26 decembrie, conaționalul nostru părăsea această în lumea lăsând în urma sa o mare de durere.

„A suferit a luptat și a pierdut! Cumnatul meu NICURUȚ CRISTIAN MIHAI a venit în Italia pentru a-și termina casa, a apucat să muncească o săptămână, a căzut jos din picioare, după care a fost transportat la spitalul Betania din Tricase prov. Lecce. Acolo i s-a descoperit boala cruntă care în 2 luni l-a luat dintre noi, CANCER LA FICAT. Acum avem nevoie de voi, oameni cu suflet care vor să ajute pentru a fi adus în țară să fie înmormântat creștinește”, scrie un membru al familiei care a organizat strângerea de fonduri pentru a-i putea repatria trupul neînsuflețit.

Cine dorește și poate să ajute familia lui Nicuruț Cristian Mihai să-l ducă pe ultimul drum până acasă, poate dona pe pagina Facebook creată pentru strângerea de fonduri și accesibilă aici, sau prin transfer bancar la IBAN RO88BRDE380SV49348313800. Mai jos, puteți vedea și o fotografie a certificatului de deces publicată de cumnata lui Cristian pe Facebook.

Certificatul de deces al conaționalului nostru