Accident cu 4 morți în Italia. Victimele erau tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani

Un grav accident de circulație a avut loc în dimineața de duminică, 10 septembrie, la Cagliari, în regiunea Sardinia. Patru tineri și-au pierdut viața pe loc și doi au fost răniți.

Accidentul s-a petrecut în zorii zilei, puțin după ora 05:00, pe Viale Marconi, în direcția Quartu Sant’Elena, atunci când un automobil Ford Fiesta a lovit bordura unui trotuar, apoi a ricoșat în stâlpul de beton al unui gard, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În mașină călătoreau șase tineri. Patru dintre ei, două fete și doi băieți cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, au decedat, iar alți doi tineri au fost transportați la spital cu răni grave.

Tinerii răniți au fost transportați la Spitalele Policlinico și Brotzu, dar starea lor nu este una critică și nu prezintă pericol de viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform primelor informații, la nivelul unei intersecții șoferul a lovit bordura, iar mașina, scăpată de sub control, a ricoșat în stâlpul de beton al unui gard, după care s-a răsturnat.

Se pare că autoturismul circula cu o viteză mai mare decât cea regulamentară.

Serviciile de urgență, inclusiv ambulanțele, pompierii și Poliția locală din Cagliari, au intervenit imediat la fața locului.

Din păcate, pentru patru tineri din autoturism impactul a fost atât de puternic încât aceștia au fost aruncați în afara mașinii și au decedat la fața locului.

Captură de ecran 2023-09-10 130214
Imagine de la locul accidentului. Sursa foto: captură video La Nuova Sardegna

Numele lor: Najibe Zaher, Alessandro Sanna, Simone Picci e Giorgia Banchero. Foto mai jos:

Captură de ecran 2023-09-10 151747

Cei șase prieteni din mașină petrecuseră noaptea la discotecă și apoi plecaseră într-un club din Monastir.

De acolo s-au întors la Cagliari și apoi au decis să meargă mai întâi la Selargius pentru a o duce acasă pe una dintre fete și apoi aveau intenția să continue drumul spre Assemini, unde locuia o altă victimă. N-au mai ajuns însă la destinație.

Între timp, ies la iveală detalii despre cei patru tineri decedați:

Najibe Zaher era studentă la Facultatea de Drept din Selargius. Tatăl său Omar, un imigrant palestinian ajuns la Cagliari la o vârstă fragedă, este biolog, consilier municipal în Selargius și consilier provincial de ani de zile.

Giorgia Banchero, 20 de ani, era din Cagliari, la fel ca Simone Picci, 18 ani, în timp ce Alessandro Sanna, 19 ani, din Assemini, conducea probabil autoturismul Ford Fiesta.

Poliția din Cagliari continuă investigațiile pentru a stabili cu precizie circumstanțele în care s-a produs tragedia.

În urma accidentului, respectiva porțiune de șosea a fost închisă temporar circulației.

Distribuie acest articol