Accident de microbuz cu români care mergeau în Italia: 2 oameni și-au pierdut viața și alți 7 sunt răniți

Un microbuz a fost spulberat pe șosea la Sasca Nouă, comuna Cornu Luncii, județul Suceava, în dimineața de vineri, 8 februarie. Doi oameni și-au pierdut viața și alți 7 au fost răniți, scrie Observator. Microbuzul plecase din orașul Pașcani și avea ca destinație Italia.

Mai multe echipaje de poliție sunt la fața locului, conform ISU Suveava, accidentul s-a produs între microbuz și o utilitară:

„Accidentul s-a petrecut pe DN2 E, într-o zonă dreaptă. Un microbuz de persoane care nu efectua curse regulate şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal. În urma accidentului, şoferul autoutilitarei şi o altă persoană aflată în microbuz au decedat pe loc. Alte trei persoane aflate în microbuz au suferit răni grave şi alte patru au fost accidentate mai uşor însă toţi răniţii au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale”, a spus Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabil împrejuările în care s-a petrecut accidnetul şi care dintre cei doi şoferi a trecut pe contrasens.

Accidentul s-a petrecut într-o zonă unde au loc des accidente rutiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI