Accident de muncă în Italia, român căzut de la zece metri înălțime. Mort la spital după o intervenție chirurgicală

Un muncitor român în vârstă de 54 de ani a căzut vineri, 15 aprilie, de pe un acoperiș la Colombare di Sirmione (Brescia), de la zece metri înălțime, suferind răni deosebit de grave care i-au cauzat moartea.

Emilian Reuska, cum se numea conaționalul nostru care era rezident în localitatea Illasi din provincia Verona, a decedat în seara zilei de vineri, 16 aprilie, după ce a fost operat, dar fără succes. Medicii nu au reușit să-i salveze viața, informează Giornale di Brescia.

Muncitorul român efectua niște lucrări de întreținere la un complex de clădiri rezidențiale de pe Via Verona. Încă nu se știe din ce cauze, bărbatul a căzut prin gaura iluminatorului de pe acoperiș. Un zbor de aproximativ zece metri care i-a cauzat un politraumatism cu leziuni interne grave.

La locul accidentului a sosit imediat imediat personalul sanitar de la 118 și muncitorului i-au fost aplicate tehnicile de prim-ajutor, apoi transportat cu cod roșu la Spitalul Civil din Brescia. Bărbatul a murit după o intervenție chirurgicală disperată, rănile suferite au fost prea grave, iar medicii nu au reușit să-i salveze viața.

S-a deschis o anchetă pentru a se stabili orice responsabilitate. Pe lângă inspectorii ATS, la fața locului s-au deplasat carabinierii din Sirmione și pompierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol