Accident dramatic în Italia, român mort în timp ce se întorcea de la locul de muncă

Tragedie în Sicilia, marți, 12 aprilie, pe autostrada A29 Palermo-Mazara del Vallo, unde a avut loc un accident rutier în urma căruia un român în vârstă de 52 și-a pierdut viața și un altul, 25 de ani, este în stare foarte gravă la spital.

În această dimineață presa italiană anunța că și tânărul de 25 de ani ar fi decedat, dar din fericire a fost o informație eronată.

Românul care a decedat la locul accidentului se numea Petre Negoiță, era un zidar român în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul la Palermo, și se întorcea acasă împreună cu alți trei colegi după o zi de muncă petrecută la Alcamo.

Petre Negoiță, 52 de ani, victimă a unui dramatic accident rutier petrecut în Sicilia

Din motive încă de stabilit, autoturismul Fiat 600 la bordul căruia călătoreau cei patru muncitori români s-a răsturnat pe autostradă, în zona Cinisi. Împreună cu tânărul de 25 de ani care se zbate între viață și moarte, a fost aruncat afară din autoturism. Tânărul de 25 de ani a fost transportat cu răni grave la Spitalul Civic din Palermo unde medicii se luptă să-i salveze viața.

Imagine de la locul accidentului petrecut pe autostrada A29 Palermo-Mazara del Vallo, în urma căruia doi români și-au pierdut viața

Ceilalți doi români din mașină au suferit răni mai puțin grave și au fost transportați cu ambulanța la camera de urgență a Villa Sofia din Palermo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Unul dintre răniți a declarat că mașina a fost lovită de o camionetă pickup care și-ar fi continuat drumul. Poliția efectuează cercetări pentru a stabili cauza dramaticului accident.

Tronsonul de autostradă, între Terrasini și Cinisi, a fost închis circulației timp de trei ore.

@rotalianul