Accident extrem de dureros pentru o tânără română din Italia, o mașinărie i-a smuls părul cu totul

Accident absurd și foarte dureros suferit de o tânără română de 26 de ani în cursul zilei de marți, 25 februarie 2020, în incinta unui service auto din localitatea Occhieppo Superiore (provincia Biella) care, printre altele, funcționa în mod abuziv și a fost închis deja odată în anul 2018 din această cauză. Conaționala noastră a rămas practic fără păr pe cap după ce și l-a prins într-o mașinărie hidraulică din service.

Potrivit ziarului italian La Stampa, femeia română se afla în interiorul acelui service alături de iubitul ei, tot de origine română, care era prieten cu proprietarul și care avea un autoturism BMW la reparat acolo. Din cele relatate de către cei doi bărbați, tânăra de 26 de ani și-a prins părul într-un elevator hidraulic folosit pentru a ridica mașinile de la sol și până când iubitul ei și proprietarul au reușit să intervină, mașinăria i-a smuls părul cu totul.

Bărbatul român a transportat-o imediat pe femeie cu mașina la secția Urgențe din Ponderano unde medicii au decis apoi să o trimită la spitalul CTO din Biella pentru a fi supusă unei operații de reconstruire a scalpului. Între timp, tânăra a fost sedată de medici pentru a scăpa de durerea enormă pe care o simțea în urma rănilor provocate, astfel că polițiștii au fost nevoiți să aștepte câteva zile pentru a-i putea lua o declarație.

Conform sursei citate, anchetatorii au de asemenea suspiciuni că nu ar fi vorba doar de un accident, de aceea s-a dat ordin să fie efectuată o expertiză tehnică asupra mașinăriei și a circumstanțelor în care a fost rănită tânăra română. Rămâne de văzut totodată și cum se face că acest service auto continua să funcționeze, deși a fost închis de carabinieri în urmă cu circa 2 ani fiindcă nu avea autorizație de funcționare.