Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 20 de morți și mai multe persoane rănite

În seara de marți, 3 octombrie, un accident tragic a avut loc la Mestre, lângă Veneția, unde un autobuz a căzut de pe viaductul Vempa, cauzând decesul mai multor pasageri și rănirea altora.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei și în acest moment nu se cunoaște cu exactitate numărul morților și răniților, dar surse oficiale au transmis că cel puțin 20 de oameni și-au pierdut viața și 40 au fost rănite.

Primarul Veneției menționează că cel puțin 20 de persoane și-au pierdut viața în urma acestui accident devastator, informează Il Messaggero. Printre morți se numără și doi copii.

Accidentul s-a produs într-o zonă de pe via dell’Elettricità.

Autobuzul a ieșit de pe șosea, a distrus parapetul, căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată, după care a luat foc.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai multe persoane au murit carbonizate. „O scenă de coșmar, nu am cuvinte!”, a scris pe Facebook Luigi Brugnaro, primarul Veneției.

Deși dinamica exactă a incidentului nu este deocamdată cunoscută pe deplin.

Autobuzul era unul local, aparținea companiei Linea și efectua ruta Veneția-Marghera.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Pe același subiect: