Accident grav în Italia, un român pe bicicletă a murit după ce a fost lovit în plin de un autoturism

Un bărbat român în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe bicicletă de-a lungul unei șosele din Scalea, provincia Cosenza (Calabria), a fost lovit mortal de un autoturism duminică, 8 noiembrie, în jurul orei 19.15, informează miocomune.tv.

Bărbatul nu avea documente asupra sa și nici telefon mobil, carabinierii au fost nevoiți să facă cercetări pentru a stabili identitatea victimei care s-a dovedit a fi în cele din urmă un român rezident în localitate, cu inițialele G.I.

Accidentul a avut loc lângă stația de benzină Tamoil, în zona de sud a orașului. Biciclistul a fost lovit de un autoturism Volkswagen Passat la volanul căruia se afla un cetățean din San Nicola Arcella. Mașina, în care călătoreau două persoane, se îndrepta spre sud, iar șoferul a declarat că victima i-a ieșit în fața mașinii de pe un drum lateral, într-o zonă puțin luminată și nu a avut timp suficient pentru a evita impactul. Autoturismul a frânat brusc și a lovit bicicleta, bărbatul român a fost aruncat circa 10 metri pe șosea și a decedat pe loc.

La locul accidentului s-au deplasat carabinierii de la compania din Scalea în frunte cu comandantul Andrea Massari și personalul medical de la 118, dar viața românului nostru nu a mai putut fi salvată.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela cimitirului din localitate, la dispoziția magistraturii care este posibil să dispună autopsia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI