Accident grav la schi pentru o româncă din Italia. S-a lovit cu capul de zăpada înghețată

O româncă în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul la Acate, în Sicilia, s-a rănit grav în timp ce cobora cu schiurile pe o pârtie din Piano Battaglia, din munții Pizzo Carbonara.

Conaționala noastră și-a pierdut echilibrul și a căzut lovindu-se cu capul de zăpada înghețată. A fost transferată de urgență la Spitalul din Petralia Sottana, informează Palermo Today.

S-a întâmplat duminică, 2 ianuarie, în cursul dimineții. Femeia, cu inițialele R.N.I. practica schiatul pe o pantă plină de alți turiști, deși instalațiile de transport pe cablu (teleschiurile) erau închise tocmai cu scopul de a reduce aglomerația.

La un moment dat, în timp ce cobora cu o viteză destul de mare, românca și-a pierdut echilibrul și s-a lovit în mod repetat cu capul de zăpada înghețată, suferind traumatisme faciale și cervicale.

Au intervenit imediat salvamontiștii care au imobilizat-o pe o targă și au transportat-o cu snowmobilul până la punctul de prim ajutor de unde a fost preluată cu o salvare și dusă la spitalul din Petralia Sottana.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI