Accident în Italia, o badantă română s-a izbit cu mașina de un copac. Cu puține ore înainte murise bătrâna de care avea grijă

Un grav accident rutier s-a petrecut în dimineața de duminică, 9 ianuarie, la Cossombrato (Piemont), unde o îngrijitoare de naționalitate română s-a izbit cu mașina de un copac, după o noapte lungă în care bătrâna pe care o îngrijea murise.

Conaționala noastră a fost transportată la Spitalul CTO din Torino, unde medicii se luptă să-i salveze viața.

Badanta locuiește la Cortanze, dar lucra în Cossombrato, o localitate la aproximativ 6 km depărtare de casă. Femeia obișnuia să se deplaseze în fiecare zi cu automobilul personal la locul de muncă.

Astăzi dimineață, în timp ce se întorcea spre casă, a pierdut însă controlul volanului și s-a izbit de un copac dintr-o grădină privată de pe marginea șoselei.

Un accident cu un impact deosebit de violent. A fost necesară intervenția pompierilor pentru a o scoate pe femeie din mașină, după care a fost transportată cu elicopterul la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oboseala, marcată probabil și de o tristețe profundă, de o stare emoțională particulară, și-au spus cuvântul în acest caz. Îngrijitoarea română se întorcea acasă după o noapte de nesomn și în care bătrâna pe care o îngrijise decedase sub ochii săi.

Nu se știe încă dacă femeia a ațipit pentru o clipă la volan, dacă a fost o clipă de neatenție sau suprafața înghețată a drumului a fost cauza derapajului mașinii pe care șoferița nu a mai reușit să o controleze.

Cert este că în aceste momente se află la spital, cu răni grave, iar medicii se luptă să-i salveze viața.