Accident în Italia, o mașină cu 5 români la bord s-a răsturnat în șanț

Spaimă îngrozitoare pentru cinci cetățeni de naționalitate română care călătoreau la bordul unui autoturism, în seara de marți, 5 aprilie, în provincia Ravvena. La volanul automobilului se afla o tânără care a pierdut controlul mașinii într-o curbă. Un bărbat a fost internat la spital, iar ceilalți pasageri au scăpat cu răni ușoare și cu o sperietură zdravănă, informează Il Resto del Carlino.

În autoturismul Ford S-Max se aflau două femei și trei bărbați toți originari din România și rezidenți în zonă, în cătunul de Ciribella di Lugo.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:00, pe Via Rotaccio, în direcția Voltana-Lugo. Șoferița, conform reconstituirii efectuate de Poliția Locală, a pierdut controlul mașinii în curba spre stânga situată la intersecția cu Via Fiumazzo. Automobilul a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul adiacent șoselei.

Bilanțul accidentului a fost, din fericire, mai puțin grav decât se temea. Unul dintre pasagerii din mașină, un bărbat, a fost transportat cu ambulanța la spitalul „Bufalini” din Cesena în condiții de gravitate medie. Celelalte patru persoane au fost în schimb transportate la spitalul din Lugo pentru verificări.

La fața locului au fost prezente trei ambulanțe și, de asemenea, pompierii de la Detașamentul din Lugo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI