Român din Italia scăpat ca prin minune cu viață dintr-un accident provocat de viteza excesivă

Un șofer român în vârstă de 27 de ani a provocat duminică seara, 19 decembrie, un grav accident rutier la Terni, în Umbria, unde a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un alt autoturism la bordul căruia se aflau doi tineri de 22 și respectiv 24 de ani. Toate cele trei persoane implicate în accident au fost grav rănite și au scăpate ca prin minune cu viață.

Accidentul s-a produs pe via Alfonsine, pe strada care face legătura între două centre comerciale. Impactul s-a produs între două autoturisme Volkswagen Golf.

Autoturismul cu care circula tânărul român. Foto: Umbria On.

Conform unei prime reconstituiri, mașina de culoare gri condusă de șoferul român, cu inițialele A.D.M., în timp ce se deplasa cu mare viteză de-a lungul străzii Alfonsine. spre via Narni, a intrat pe sensul opus intrând frontal în mașina neagră cu doi tineri la bord: un băiat originar din Campania și cu domiciliul în Narni (M.S.) și un tânăr de 24 de ani din Terni (G.P.).

Român din Italia scăpat ca prin minune cu viață dintr-un accident provocat de viteza excesivă. Foro: Umbria On

Impactul a fost frontal și foarte puternic, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de Umbria ON. Autoritățile au declarat că a fost un miracol că cei trei au scăpat cu viață.

Român din Italia scăpat ca prin minune cu viață dintr-un accident provocat de viteza excesivă. Foro: Umbria On

Șoferul român a fost extras din mașină de către pompieri și dus la Spitalul Santa Maria din Terni, în cod roșu, de către echipajul medical de la 118 sosit la locul accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au mai fost prezenții agenții de la Poliția Rutieră din Terni și cei de la Poliția Locală. Strada a fost închisă temporar pentru a permite preluarea victimelor și a cercetărilor care au vizat reconstituirea dinamicii accidentului.