Accident în Italia: Un tânăr român și-a pierdut viața și prietena sa este grav rănită după ce au intrat cu motocicleta într-un autoturism

Un grav accident rutier a pus capăt vieții unui tânăr român în vârstă de 24 de ani la Padova, în nordul Italiei. Băiatul călătorea în cursul nopții de joi spre vineri, 12 aprilie,  împreună cu prietena sa pe o motocicletă când s-au ciocnit violent cu un autoturism care venea din direcția opusă. Tânărul român a decedat practic instantaneu în urma impactului, nu au ajutat la nimic încercările personalului sanitar de la 118 de a-l readuce la viață. Prietena sa, grav rănită, a fost transportată de urgență la spital.

Alexandru Mario Chiriac locuia la Selvazzano Dentro, în provincia Padova. În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:00, se afla împreună cu prietena sa pe motocicletă, o Honda CBR 125, de-a lungul străzii Vicenza, când s-a ciocnit cu o mașină care circula din direcția opusă, o Toyota Yaris condusă de un șofer în vârstă de 25 de ani. Impactul a fost deosebit de violent, Alexandru a decedat la locul accidentului, iar prietena sa, o fată română în vârstă de 22 de ani, a fost grav rănită, relatează fanpage.it. Șoferul autoturismului Toyota a fost de asemnea transportat la spital dar starea sa nu este gravă.

Poliția locală din Padova a intervenit la fața locului pentru verificări și pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului în care și-a pierdut viața tânărul nostru conațional.