VIDEO | Accident în lanț în nordul Italiei, doi oameni au murit și alți 31 au fost răniți

Accident în lanț în nordul Italiei, doi oameni au murit și alți 31 au fost răniți într-un accident în lanț în care au fost implicate 25 de mașini. Coliziunea a avut loc pe autostrada A32 Torino- Bardonecchia, în zona  Salbertrand, și s-a produs din cauza gheții de pe șosea, scrie La Repubblica.

O mașină ar fi derapat și soferul a pierdut controlul volanului. Acela a fost momentul în care restul mașinilor nu au mai putut opri la timp și s-a produs accidentul în lanț izbindu-se una în alta. Cauza accidentului ar fi gheața care s-a format pe asfalt cu temperaturile foarte scăzute din aceste zile, dar și viteza mare.

Accident în lanț în nordul Italiei, doi oameni au murit și alți 31 au fost răniți. Foto: La Repubblica

Două persoane și-au pierdut viața, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 71 de ani care au murit în timp ce erau transportați cu elicopterul la spital. Bărbatul se numea Francesco Armentaro, din Torino. În urma sa rămân doi copii mici, unul de 3 ani și celălalt abia născut. Femeia, Michelanna Giachino, mergea la munte unde urma să-i întâlnească pe nepoții ei. De asemenea, doi dintre răniți sunt la spital în stare gravă.

În mașinile implicate direct în accident erau cel puțin 25 de persoane. Altele au fost blocate în autoturismele aflate de-a lungul celor două benzi ale carosabilului spre Bardonecchia. La fața locului s-au prezentat agenții de la Poliția Rutieră din Susa, voluntarii de la Crucea Roșie, echipajele sanitare de la 118 și pompierii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol