Accident înfiorător în Italia între două TIR-uri. Un tânăr șofer român a fost la un pas de moarte

Două TIR-uri s-au ciocnit în această dimineață de joi, 11 februarie 2021, în localitatea Mansuè din provincia Treviso, iar în urma accidentului ambii șoferi au rămas răniți. La volanului unuia dintre cele două automarfare se afla un tânăr român care a fost la un pas de moarte, având în vedere gravitatea accidentului.

Unul dintre cele două TIR-uri implicate în accident. Foto: Il Gazzettino

Impactul dintre cele două TIR-uri s-a produs în jurul orei 6:15, scrie publicația locală Oggi Treviso, în timp ce circulau pe via Portobuffolè, la intersecția cu via Castella.

TIR-ul condus de șoferul român s-a răsturnat. Foto: Il Gazzettino

Unul dintre automarfare era condus de A.G., șofer lituanian în vârstă de 53 de ani care transporta turbă, în timp ce la volanul celui de-al doilea se afla un șofer român de 26 de ani și care avea în semiremorca sa o încărcătură de panouri de lemn.

TIR-ul condus de tânărul șofer român era încărcat cu panouri de lemn. Foto: Il Gazzettino

La locul accidentului s-au prezentat în scurt timp paramedicii SUEM, precum și carabinierii. Ambii șoferi au suferit răni de o gravitate medie și au fost transportați la spitalul din Oderzo, mai precizează sursa citată.

Din fericire, niciunul dintre ei nu este în pericol de moarte. Pagubele provocate de accident, în schimb, par a fi semnificative.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI