Accident înspăimântător în Italia, o mașină a intrat cu viteză într-o gară și a ajuns pe liniile de cale ferată

O femeie în vârstă de 80 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a intrat cu mașina în gara din Fabriano, provincia Ancona, ajungând până pe liniile de cale ferată de la primul peron. Șoferița și o altă persoană au fost transportate la spital, informează La Repubblica.

Pensionara a pierdut controlul volanului, după care a intrat cu autoturismul în incinta gării, a spart două uși de sticlă, a trecut foarte aproape de o persoană care a căzut la pământ și și-a încheiat cursa haotică pe liniile de cale ferată de la primul peron.

photo_2023-06-14_13-58-45

Un accident înspăimântător, care i-a îngrozit pe cei prezenți în gara din Fabriano. Din fericire, a avut un final mai puțin tragic decât ne-am fi putut aștepta.

Chiar dacă a provocat panică și confuzie, s-a încheiat fără consecințe fatale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia de la volan, dar și persoana pe lângă care a trecut razant, au fost duse Spitalul Engles Profili pentru investigații suplimentare. Ele au suferit răni ușoare, viața lor nefiind în pericol.

fabriano-auto-binari-treno

Cercetările continuă pentru a clarifica cu exactitate circumstanțele incidentului.

Primarul Daniela Ghergo a ales să se concentreze pe partea pozitivă a situației: „Am avut noroc. Situația ar fi putut fi tragică, dar am fost binecuvântați și totul s-a încheiat cu bine.” VIDEO mai jos:

Distribuie acest articol