Accident la Roma, un autobuz cu pasageri s-a izbit de un copac. Mai multe persoane au fost rănite

Un autobuz din rețeaua transportului în comun local, plin cu pasageri, a ieșit de pe șosea și s-a izbit puternic de un copac la Roma, în această dimineață de miercuri, 16 octombrie. Un număr de 14 persoane au fost rănite, scrie Il Messaggero.

Viața celor 14 pasageri răniți nu este în pericol, anunță presa italiană, chiar dacă cinci dintre ei au fost transportați de urgență, în cod roșu, la spital.

Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 9.00 pe Via Cassia, la intersecția cu Via Oriolo. Din primele informații, ar exista cel puțin 14 răniți. Multe apeluri de la trecători și pasageri au ajuns la numărul de urgență 112 care a activat imediat serviciul sanitar și de ambulanță de la 118, pompierii locali și poliția.

Șoferul autobuzului a fost găsit în stare confuzională, în interiorul vehiculului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai jos, un video în direct de la locul accidentului transmis de La Repubblica:

Roma, autobus contro albero sulla Cassia: polizia e vigili del fuoco al lavoro

Roma, autobus contro albero sulla Cassia: polizia e vigili del fuoco al lavoroPompieri, vigili del fuoco, agenti della polizia sono al lavoro per la rimozione dell'autobus dell'Atac che si è schiantato contro un albero sulla Cassia, nella zona Nord di Roma. Una decina di passeggeri sono rimasti feriti nell'impatto. Nessuno è in pericolo di vita anche se cinque di loro sono stati trasportati in ospedale in codice rosso.

Gepostet von la Repubblica am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Te-ar mai putea interesa și:

Distribuie acest articol