VIDEO | Accident tragic în Italia: doi români, un bărbat și o femeie au murit și alte două românce sunt grav rănite

Un accident dramatic în care doi români, un bărbat de 30 de ani și o femeie de 33 de ani, au murit și alte două românce au fost grav rănite, s-a petrecut în seara de joi, 17 decembrie, pe autostrada A 21, în zona localității San Gervasio din provincia Brescia (Lombardia). Victimele erau rezidente la Cremona, scrie Brescia Today.

Accidentul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 23:00. În autoturismul Citroen Xara, care se îndrepta spre Brescia, călătoreau patru persoane de naționalitate română. Din cauze necunoscute încă, șoferul, un bărbat cu inițialele P.I., a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara carosabilului după ce s-a izbit violent de gardul metalic de protecție de pe marginea autostrăzii. Atât șoferul, cât și pasagera care se afla în dreapta lui, o femeie cu inițialele B.M., și-au pierdut pe loc viața.

Pe bancheta din spate călătoreau două femei – o tânără de 18 ani și una de 32 de ani – care au fost grav rănite. Acestea au fost transportate la Spitalul Civil din Brescia, iar medicii au declarat că starea lor este una gravă, dar viața lor nu este în pericol.

Dinamica accidentului este examinată de Poliția Rutieră Montichiari care caută să înțeleagă cum de cei patru tineri români călătoreau cu mașina la ora respectivă, dat fiind faptul că de la ora 22:00 la ora 6:00 sunt interzise deplasările în afara locuinței.

Sursa video: Brescia Oggi

UP SERVICE DESPĂGUBIRI