Accident tragic în Italia, român mort în timp ce se deplasa cu motocicleta

Un român în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața în dimineața zilei de 19 iunie, într-un tragic accident petrecut la Fiorenzuola, provincia Piacenza, de-a lungul șoselei care leagă orașul cu localitatea Cortemaggiore, la intersecția pentru autostrada A1. Bărbatul conducea o motocicletă BMW R 1150 când, din motive încă de clarificat, s-a izbit în spatele unui autoturism. Impactul puternic nu i-a lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Conform publicației Il Piacenza, un autoturism marca Audi, cu un cuplu la bord, pleca dintr-o zonă de refugiu de pe marginea șoselei și făcea o manevră de întoarcere spre Cortemaggiore, când a fost lovit în spate de motocicleta conaționalului nostru. Impactul a fost extrem de violent, motociclistul a fost aruncat la pământ și a fost evitat de o mașină care se deplasa din partea opusă. Starea lui s-a prezentat imediat ca fiind una deosebit de gravă.

Accident tragic în Italia, român mort în timp ce se deplasa cu motocicleta. Foto: Il Piacenza

Personalul sanitar de la 118 nu i-a mai putut salva viața, încercările de resuscitare au fost în zadar. La locul accidentului au mai fost prezenți carabinierii, Poliția Locală și Asistența Publică Valdarda.

Accident tragic în Italia, român mort în timp ce se deplasa cu motocicleta. Foto: Il Piacenza

Viabilitatea a fost întreruptă timp de cel puțin două ore pentru a permite verificările necesare în astfel de cazuri și preluarea trupului neînsuflețit al bărbatului român. Un pasager din mașina lovită de motocicletă a fost ușor rănit, el a fost transportat la spitalul din Piacenza pentru investigații medicale.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20