Accident tragic în Italia: Un bărbat și un bebeluș de numai 8 luni au murit. Alte trei persoane au fost rănite

Zi de duminică însângerată pe șoselele din Abruzzo, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani și o fetiță de numai 8 luni și-au pierdut viața în urma unui accident rutier devastator, care a avut loc în comuna San Salvo, provincia Chieti.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13:00, la granița cu regiunea Molise.

Cele două vehicule implicate – un autoturism Mercedes clasa A și un Audi Q2 – s-au ciocnit violent, lăsând în urmă imagini de groază, cu mașinile complet strivite în partea din față, după un impact frontal.

photo_2023-10-29_20-50-11
Sursa foto: Fanpage

În Mercedes se afla un bărbat singur, în vârstă de 40 de ani, originar din Schiavi di Abruzzo, în timp ce în Audi călătorea o familie, formată din tată, mamă, o fetiță de 3 ani și una de numai 8 luni.

Bărbatul din Mercedes și fetița de 8 luni au decedat la locul accidentului. Părinții și fetița de 3 anișori au fost răniți, informează Fanpage.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Unul dintre ei, foarte grav, a fost transportat la spitalul Ss Annunziata din Chieti cu elicopterul chemat de centrul de operațiuni 118. Ceilalți doi răniți au fost transportați la spitalul San Pio din Vasto.

La locul tragediei, pe lângă ambulanțele de la 118 și elicopter, s-au mai prezentat pompierii, carabinierii și polițiștii locali. Aceștia din urmă se vor ocupa de constatările relevante pentru a reconstitui dinamica accidentului mortal.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, relateaza Anas, care si-a trimis echipele de tehnicieni la fața locului pentru a restabili circulatia în cel mai scurt timp.