Adolescentă română de 16 ani dispărută în Italia de trei zile. A fugit cu iubitul ei

Isabella Maria Trestianu, în vârstă de 16 ani, este căutată de autoritățile locale din provincia Treviso, unde este rezidentă, după ce a părăsit locuința sa din localitatea Susegana, la data de 4 iulie 2022, și nu a mai dat niciun semn de viață.

Isabella Maria Trestianu, 16 ani, dispărută în Italia din data de 4 iulie 2022. Foto: trevisotoday.it

Potrivit cotidianului digital Treviso Today, tânăra româncă ar fi fugit cu iubitul ei, în vârstă de circa 18 ani și care, de asemenea, este de negăsit.

Născută în localitatea Vittorio Veneto la data de 11 iunie 2006, Isabella Maria Trestianu provine dintr-o familie de naționalitate română.

Din cele relatate de sursa citată, nu este prima dată când conaționala noastră pleacă de acasă. În luna mai a acestui an a părăsit la fel locuința sa, dar în acea ocazie s-a întors acasă după circa două zile.

De această dată însă, atât Isabella cât și iubitul ei au telefoanele închise, iar pe rețelele de socializare nu sunt deloc activi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La momentul dispariției, minora pura un tricou alb cu ceva scris pe spate, pantaloni de trening negri marca Nike, încălțăminte sportivă de culoare albă cu dungi negre marca Adidas și un rucsac marca Eastpak maro cu bretele negre.

Adolescenta română dispărută are 1,80 metri înălțime și 75 de kg, iar culoarea părului este neagră.

Nu se exclude ca cei doi tineri să fi părăsit regiunea Veneto sau chiar Italia, deși aveau puțini bani la dispoziție.

Oricine are informații cu privire la locația tinerei românce de 16 ani este rugat să sune la carabinierii din Conegliano apelând numărul +39 0438 666 500.