Adolescenți dispăruți în Italia. Cine i-a văzut este rugat să sune la 112

UPDATE: Adolescenții au fost găsiți.

Știrea inițială:

Trei adolescenți au dispărut din Pescara miercuri, 25 octombrie 2023, spre disperarea părinților și sunt căutați de forțele de ordine.

Ei au fost văzuți ulterior urcând într-un tren de mare viteză cu destinația Milano.

Cei trei sunt Diego (13 ani), Riccardo (15 ani) și Nicolas (13 ani). Aceștia nu s-au prezentat la școală în acea zi și au fost surprinși de camerele de supraveghere din gara din Pescara.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Federica Sciarelli de la emisiunea „Chi l’ha visto?” de pe Rai 3, a redat apelurile disperate ale mamei lui Riccardo, Elisabetta, și ale mamei lui Diego, Ornella, care au participat telefonic în direct.

Elisabetta a povestit cum fiul ei a plecat către școală, iar în jurul orei 11:30 a fost alertată de soțul său să verifice dacă Riccardo a ajuns acolo.

Împreună cu alte mame, au constatat că niciunul dintre băieți nu se afla în clasă în dimineața respectivă. La ora 15:00, părinții s-au dus la poliție pentru a anunța dispariția lor.

Conform informațiilor disponibile, adolescenții au fost identificați pe camerele de supraveghere din gara Pescara.

Mai târziu, au fost văzuți într-un tren „Frecciarossa” cu destinația Milano, care a plecat din Abruzzo la ora 08:10.

O martoră, care călătorea în același tren, a confirmat că i-a văzut, dar ea a coborât în gara din Bologna. O altă persoană a menționat că i-a recunoscut într-un metrou din Milano și că i-a condus până la stația Piazza del Duomo. În timpul conversației cu aceasta, tinerii au confirmat că sunt din Pescara.

Părinții suspectează că băieții ar fi putut călători în Lombardia pentru un eveniment auto sau un concert rap. Orice persoană care are informații relevante despre locația lor este rugată să contacteze autoritățile la 112.