Adoptat de o familie din Italia când avea numai un an, un tânăr își caută părinții și cei 6 frați biologici

Născut cu numai o lună înaintea Revoluției din ’89 și adoptat apoi de o familie din Italia, când abia împlinise un an de viață, un tânăr de 31 de ani își exprimă, prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, dorința de a-și cunoaște părinții care i-au dat viață, dar și pe frații săi. Îmbrăcat în uniforma Armatei din Italia într-una din pozele trimise sursei citate, bărbatul de origine română spune că el ar fi ultimul născut dintre cei șapte frați în total.

„Salutări din Italia! Numele meu la naștere a fost SAMUIL DOROT, m-am născut la 18 noiembrie 1989 la ARAD. La vârsta de aproape un anișor am fost adoptat de la orfelinat din ARAD de către o familie italiană. Din documentele pe care le dețin reiese că părinții mei se numeau ELENA și PETRU DOROT, că aș mai avea încă 6 frați, iar că eu aș fi cel mai mic dintre frați”, transmite tânărul.

Samuil Dorot când era mic și ca adult, în prezent. Sursă foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Samuil face un apel pe această cale la românii de pretutindeni pentru a-l ajuta să-și găsească familia biologică, aceasta fiind una dintre cele mai arzătoare dorințe din viața sa.

„De foarte mult timp mi-am dorit să-mi cunosc trecutul părinții, frații şi rudele mele, de aceea vă rog pe toți să distribuiți anunțul meu sperînd cu ajutorul vostru să reuşesc să îmi îndeplinesc cel mai frumos vis al meu! Vă mulțumesc din suflet!”, a mai adăugat el.

Distribuie acest articol