Născut în România și adoptat de mic în Italia, Daniel își caută fratele. „Nu voi înceta niciodată să-l caut”

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, născut la București și adoptat în Italia pe când avea doar 3 anișori, își caută acum fratele care a fost adoptat de la același orfelinat ca și el.

Ștefan Daniel Orbulescu și-a găsit după ani de căutări mama biologică și 5 frați, dar pentru reîntregirea deplină a familiei este necesar să fie găsit un alt frate, adoptat și el de mic, de la același orfelinat ca și Daniel. Nimeni nu știe însă unde anume a fost adoptat.

Pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, Daniel a publicat un anunț cu toate informațiile pe care pe deține și a făcut un apel la toți oamenii „cu suflet de aur”, să-l ajute să-și găsească fratele, care acum ar fi în vârstă de 28 de ani.

Iată ce a scris tânărul în anunțul său:

„Povestea mea este minunată și aș dori nespus să o împărtășesc cu voi. Mă numesc Orbulescu Ștefan Daniel și sunt născut în data de 13 ianuarie 1992 în București.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Am fost adoptat la vârsta de 3 anișori de o familie minunată, în Italia, de la căminul de copii Sfânta Ecaterina, nr 1, sector 1, București.

După ani de căutări, mare bucurie am avut în sufletul meu, am reușit să îmi găsesc familia biologică și să descopăr că mai am încă 5 frățiori. A fost minunat, ceva de neimaginat, nu vă pot descrie în cuvinte atunci când mi-am îmbrățișat mama, am simțit acea căldură sufletească pe care doar o mamă biologică o poate emana.

Niciodată nu aș putea să o condamn pe mama biologică care, din motive lesne de înțeles, m-a dus la acel orfelinat dându-mi o șansă la o viață mai bună.

Mă bucur nespus de mult că i-am regăsit, dar din păcate lipsește frățiorul meu, Mihai Orbulescu, născut la data de 15 septembrie 1993, în București, sector 2, despre care nu știm nimic, doar că a fost adoptat de la același cămin.

Oameni cu suflet de aur, vă rog să nu ezitați și să distribuiți povestea mea, ar fi extraordinar dacă aș reuși să-l găsesc și pe acest frățior, numai așa povestea mea minunată o să aibă un final fericit.

Nu voi înceta niciodată să-l caut, atât pentru sufletul meu cât și pentru sufletul mamei mele, care își dorește atât de mult să îl găsim și pe el pentru a putea fi o familie completă. Vă mulțumesc enorm și vă îmbrățișez pe fiecare în parte!”

Distribuie acest articol