Adoptat în Italia la o vârstă fragedă, Florin își caută mama: „Gândul meu este mereu la ea”

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, născut în țara noastră și adoptat la numai șase luni în Italia, dorește să-și cunoască mama biologică și restul familiei sale.

Florin Niculescu, așa cum se numea la naștere, are o viață îndestulată și o familie iubitoare în Italia, care l-a crescut și educat, dar în sufletul său a purtat mereu dorința de a o cunoaște pe cea care i-a dat viață. „Am avut tot sprijinul și dragostea necesară, dar gândul meu este mereu la originile mele”, a mărturisit el în anunțul pe care l-a publicat pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Mama tânărului se numea Niculescu Veronica Crina și la nașterea lui avea doar 16-17 ani. Florin face un apel la toți cei care l-ar putea ajuta să o găsească.

Redăm mai jos anunțul său:

„Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și găsi familia biologică, astăzi doresc să vă împărtășesc și eu povestea din sufletul meu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Numele meu la naștere a fost Niculescu Florin și sunt născut la data de 05.06.1994, în București, sectorul 2.

Am fost adoptat de către o familie italiană la vârsta de 6 luni. Până la vârsta de 6 luni am fost crescut de o baby-sitter al cărui nume îl știu și dacă se va recunoaște în povestea mea chiar mi-ar face plăcere să o reîntâlnesc.

Sunt aici în căutarea mamei mele despre care știu că se numea Niculescu Veronica Crina și la nașterea mea avea o vârstă tânără, în jur de 16-17 ani. Neavând posibilități economice a decis să mă dea spre adopție către o familie minunată în care am avut tot sprijinul și dragostea necesară, dar gândul meu este mereu la originile mele.

Despre frați sau surori nu știu nimic, nici măcar dacă există, tare mult m-aș bucura și de existența lor. Întotdeauna mi-am dorit să îi cunosc și de ce nu să îi pot și vizita, deja sunt cuprins de emoții și chiar îmi doresc foarte mult să revin în România pentru a-i cunoaște.

Sper că îmi veți fi alături cu toții și mă veți susține distribuind anunțul meu cât mai mult. Poate cu ajutorul vostru visul meu va deveni realitate sperând din tot sufletul ca într-o zi să îi pot îmbrățișa! Orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.
Vă mulțumesc din suflet!”