Adoptat în Italia, un tânăr de origine română își caută mama și frații. „Este visul meu dintotdeauna”

„Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și căuta familia biologică, astăzi doresc și eu să vă împărtășesc povestea din sufletul meu.”

Acestea sunt cuvintele cu care un tânăr de origine română, care a fost adoptat de mic în Italia, își începe apelul transmis prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” pentru a-și găsi mama biologică, dar și frații.

Imagini cu Casian Crăciun când era mic și ca adult. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

Născut la data de 10 iunie 1998 în localitatea Rupea, din județul Brașov, tânărul, în vârstă astăzi de 24 de ani, știe că se numea Casian Crăciun.

„Când aveam 1 an și jumătate am fost dus la un cămin din localitatea HĂRMAN, BRASOV iar după 3 luni m-au dus într-o casă de copii în BRAȘOV unde am stat până la 5 ani. De aici am fost adoptat de o familie minunată din ITALIA, având parte de o mamă minunată cu un suflet de aur căreia i datorez tot ceea ce sunt astăzi”, a scris el în mesajul său.

Având doar aceste informații la dispoziție, Casian speră să-și poată cunoaște într-o bună zi familia biologică, care este compusă din mama sa și doi frați, conform celor transmise în apelul său.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Sunt aici în căutarea mamei mele, care atunci se numea CLAUDIA CRĀCIUN și era de fel din localitatea HOMOROD (județul Brașov – n.r.), iar acum ar avea vârsta de 51 de ani, precum și în căutarea celor 2 frățiori ai mei care locuiau cu mama”, a mai spus tânărul.

„Visul meu dintotdeauna a fost acela de a o găsi pe mama care mi-a dat viață și pe cei 2 frățiori ai mei, de aceea am mare nevoie de voi oameni minunați să mă ajutați cu DISTRIBUIRILE voastre, poate așa o să ajungă și la mama mea. Vă mulțumesc tuturor”, a adăugat tânărul de origine română la finalul mesajului.