Adoptat la 3 anișori în Italia, un tânăr de origine română își caută frații biologici. „Nimic nu este mai puternic cum e iubirea între frați!”

„Vă rog, ajutați-mă să îmi găsesc frățiorii, căci nimic nu este mai puternic cum e iubirea între frați, așa cum se spune. «Ei sunt mereu o mângâiere, să-i dai fratelui iubirea, chiar și atunci când nu ți-o cere».”

Acesta este mesajul cu care un tânăr de origine română, adoptat de o familie din Italia la o vârstă foarte fragedă, face un apel la toți conaționalii noștri pentru a-l ajuta să-și găsească frații biologici.

Născut la Suceava, la data de 20 octombrie 1995, cu numele Cosmagă Gheorghe, tânărul în vârstă astăzi de 27 de ani, a apelat la pagina „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” pentru a transmite mesajul său. El a scris:

„Sunt aici în căutarea familiei mele, a fraților mei, care dintotdeauna mi-am dorit să îi cunosc. Știu despre tatăl meu că se numea COSMAGĀ GHEORGHE, iar acum ar avea vârsta de 63 de ani.

De asemenea, știu despre mama că se numea MOROȘAN GEORGETA, acum in vârstă de 66 de ani, născută în Fălticeni, cu domiciliul în localitatea Gura Humorului, Mânăstirea Humorului, Suceava.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit informațiilor pe care Gheorghe a reușit să le afle până în prezent, el mai are cel puțin patru frați: Florentina – 34 de ani, Florin – 38 de ani, Lăcrămioara – 43 de ani și Adrian – 45 de ani.

Tânărul a mai adăugat: „La momentul adopției mele locuiau cu toții împreună, cu încă un unchi și o mătușă, în casa bunicilor mei din Poiana Mărului, Suceava (…)

Distribuiți anunțul meu, cu speranța că o să ajungă și la ei, poate că nu m-au uitat sau poate la vreo rudă care își amintește și de mine.”

Distribuie acest articol