Adoptat la vârsta de 6 ani în Italia, un tânăr de origine română își caută părinții biologici. „Sper să mă recunoscă!”

Ianoș are 30 de ani și de circa trăiește în Italia, unde a fost adoptat de o familie când era mic copil. Visul său cel mai mare acum este să-și cunoască părinții biologici și frații.

„Vreau să îmi cunosc și eu frații, dacă am, și să mă pot simți împlinit”, a declarat Ianoș pentru pagina Facebook „Adopted never forgotten children from Romania and their biological family”.

Ciobi, când era copil și acum. Foto: Adopted never forgotten children from Romania and their biological family

Înainte să fie adoptat, numele complet al tânărului era Balog Ianoș, dar era cunoscut de toți cu numele Ciobi.

„Stiu că în România mă strigau toți CSABI (CIOBI) și în prezent sunt numit la fel”, a spus el.

S-a născut la data de 3 martie 1991 la Satu Mare, iar mama sa biologică se numește Balazs Ibolya-Terez, în timp ce numele tatălui este Balog Ioszef. Amândoi locuiau, și probabil încă mai locuiesc, în satul Bercu din comuna Lazuri, județul Satu Mare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Am fost adoptat la vârsta de 6 ani in ITALIA. Sper ca cineva din familia mea biologică să vadă anunțul meu și să mă recunoască”, a transmis Ianoș prin intermediul sursei citate.

„Vă rog din suflet distribuiți anunțul meu pentru a-mi găsi familia biologică. Vreau să îmi cunosc și eu frații dacă am, și să mă pot simți împlinit. Mulțumesc tuturor pentru fiecare distribuire. Sunteți minunați”, a mai adăugat el în încheiere.

Distribuie acest articol