Adoptată de mică în Italia, o tânără de origine română își caută familia biologică. „Doar cu ajutorul vostru o pot găsi!”

„Carmen, adoptată în Italia cu 22 de ani în urmă, ne roagă s-o ajutăm să-și găsească părinții biologici: Ciobanu Maria și Ciobanu Vasile din Dorohoi, judeţul Botoşani.”

Acesta este un apel distribuit pe Facebook de Azota Popescu, în urmă cu aproape un an. Mai exact, la data de 22 mai 2020. Un apel prin care încerca să-i dea o mână de ajutor unei tinere de origine română, în vârstă astăzi de 35 de ani, să-și găsească familia biologică, aceasta fiind adoptată de mică de o familie din Italia.

„Din Sentința de adopție, Carmen a aflat, că a fost abandonată în Maternitatea din Dorohoi, apoi a fost transferată la Leagănul de copii Sf. Maria din Dorohoi, iar la vârsta de trei ani a fost mutată la Casa de copii Sf. Stelian din Botoșani. Nu-și amintește să fi fost vizitată vreodată de părinții biologici sau de vreo rudă până la vârsta de 12 ani, când a fost adoptată de o familie italiană. Dacă aveți informații care o pot ajuta pe Carmen să-și împlinească visul de a-și îmbrățișa mama, tatăl și frații naturali, vă rugăm să ne contactaţi. Mai mult, Carmen ar vrea să-i ajute, în caz de nevoie, drept mulţumire că au semnat consimţământul pentru adopţie”, mai scrie în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Au trecut 10 luni de atunci și, deși între timp a reușit să dea de urma a două dintre surorile ei, Carmen nu s-a dat bătută și vrea să-și îndeplinească în totalitate visul de a-și cunoaște întreaga familie biologică. De aceea, astăzi, face un nou apel prin intermediul paginii Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” pentru a fi ajutată să-și găsească și restul familiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Mă numesc CARMEN, sunt în căutarea familiei biologice. Numele meu înainte de adopție a fost CIOBANU CARMEN, sunt născută la DOROHOI la data de 20/12/1985”, precizează tânăra. „Îmi caut mama biologică, pe CIOBANU MARIA (are 70/71 de ani) și tatăl biologic CIOBANU VASILE. Am fost internată la casa de copii din DOROHOI de bebeluș și ulterior transferată la BOTOȘANI iar la vârsta de 13 ani am fost adoptată de către minunata mea familie din ITALIA.”

Din informațiile pe care le are Carmen în prezent reiese că sunt în total 5 frați, cu tot cu ea, dintre care patru sunt fete și unul băiat. Pe două dintre surorile ei a reușit să le găsească deja, din fericire, iar despre cea de-a treia soră crede că a fost înfiată și ea tot în Italia. Fratele ei, în schimb, s-ar afla tot în România la această oră.

„Știu că mai am patru frați, 3 surori și un frate. Două dintre surori le-am găsit în ROMANIA, Mariana și Anca crescute și ele în orfelinat împreună cu fratele CIOBANU CRISTI MARIAN care are 42/43 de ani, probabil domiciliat în IAȘI despre care însă nu știm nimic, de asemenea o caut și pe sora mea CIOBANU DANIELA cu vârsta de 38/39 de ani, adoptată cred în ITALIA”, scrie Carmen.

Rugămintea ei către cei care-i citesc mesajul este să îl distribuie cât mai mult, în speranța că va reuși să dea astfel și de urmele părinților ei biologici, dar și de cele ale celorlalți doi frați.

„Vă rog distribuiți apelul meu, doar cu ajutorul vostru îmi pot găsi și eu familia biologică.
Sunteți minunați, vă mulțumesc din inimă. ❤️”

Distribuie acest articol