Adoptată în străinătate la o vârstă fragedă, o tânără de origine română își caută mama și frații biologici

Pamela Tănase, originară din București și născută la data de 18 aprilie 1992, își exprimă dorința profundă de a-și reîntâlni familia biologică într-un apel emoționant distribuit pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

438162415_854430303392113_5873160674006828121_n
Pamela Tănase, în copilărie și ca adult. Sursă: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

La vârsta de numai un an și jumătate, ea a fost internată la orfelinatul din Slatina, județul Olt, și ulterior adoptată de o familie din Irlanda în august 1996.

Cu ocazia împlinirii vârstei 32 de ani, tânăra de origine română își exprimă dorința de a se reconecta cu rădăcinile sale:

„Îmi doresc enorm de mult să primesc cel mai minunat cadou din viața mea, acela de a-mi cunoaște familia biologică.”

Despre mama sa biologică, Claudia Tănase, și despre frații Marcus și Marcela Tănase, Pamela păstrează amintiri neclare, dar pline de speranță.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Foarte probabil mai sunt și alți frați, pe care abia aștept să-i cunosc”, mărturisește ea, adăugând că nu își învinovățește mama:

„Nu urăsc și nici nu-mi învinovățesc mama pentru decizia ei, din contră, are tot respectul și dragostea mea, știu cât de grele au fost timpurile în România pe atunci.”

Ea face un apel către toți cei care ar putea avea informații care să contribuie la regăsirea familiei sale:

„Vă rog ajutați-mă să îmi îndeplinesc acest vis pe care dintotdeauna l-am avut, distribuiți anunțul meu cât mai mult posibil și poate cineva din Slatina sau București își amintește și de mine.„

În această căutare a identității și a legăturilor pierdute, Pamela speră la o minune de ziua ei, care să-i aducă împlinirea unui vis de o viață – acela de a-și cunoaște familia biologică și de a-și înțelege mai bine propriile origini.