Adoptată la 8 luni de o familie din Italia, o tânără de origine română își caută mama biologică

O tânără de 27 de ani din Italia, care a fost adoptată din România când nu avea nici măcar un an de viață împlinit, face un apel la comunitatea românească de pretutindeni pentru a ajuta-o să-și găsească mama biologică.

„Salutări din Italia! Numele meu la naştere a fost SIMION ANA-MARIA şi sunt născută la data de 16 iulie 1993 la BUCUREŞTİ, după care am fost adoptată la vârsta de 8 luni de o familie minunată din ITALIA”, transmite tânăra prin intermediul paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Simion Ana-Maria își caută mama care i-a dat viață. Foto: https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren/

Din cele relatate de Ana-Maria, mama ei locuia în Capitală, la o rudă, și știe și adresa exactă.

„Îmi caut mama biologică SIMION MIOARA care pe acum ar avea în jur de 50 de ani. Ştiu despre ea că atunci avea domiciliul la un familiar pe strada ZDROBIRII, SECTOR 6 BUCUREŞTI”, mai adaugă ea.

Apelul tinerei de origine română către comunitatea românească este acela de a distribui mesajul ei, în speranța că în cele din urmă va reuși să o găsească, așa cum au reușit deja mulți alți „copii neuitați ai României” să facă prin intermediul paginii Facebook menționate mai sus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Vă rog din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu, sper ca distribuirile voastre să ajungă la mama care mi-a dat viață. Vă mulțumesc tuturor!”