Aglomerație în Vama Giurgiu pe sensul de ieșire spre Bulgaria

Compania Naţională pentru Administrarea Intrastructurii Rutiere informează șoferii că în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează astăzi coloane mari de mașini din cauza volumului mare de autoturisme și a faptului că autorităţile de frontieră bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptată volumului mare de trafic.

„CNAIR lucrează pe 4 benzi, iar dacă situația o va impune, va deschide o bandă suplimentară, astfel încât traficul de autoturisme să poată fi fluidizat cât mai repede. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem toate demersurile necesare pentru ca traficul să se desfășoare în condiții normale”, transmite instituția într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său.

Reamintim că pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, Poliţia de Frontieră Română a dezvoltat o aplicaţie on-line, disponibilă pe pagina de internet www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp, iar valorile afişate pot suferi modificări în funcţie de dinamica traficului în punctul de trecere respectiv, la un moment dat.