Agrigento – tânăr muncitor român moare după ce se răstoarnă cu tractorul pe câmp

Tragedie la locul de muncă în după-amiaza zilei de luni, 5 iunie 2017, în localitatea Naro din provincia Agrigento, unde un tânăr român a murit după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat peste el.

Ionuț Gabriel Ioniță, în vârstă de numai 26 de ani, lucra ca muncitor în agricultură în localitatea menționată mai sus, mai exact în zona Perciata, iar când a avut loc tragedia acesta se afla la volanul unui tractor.

Din cauze în curs de investigare încă, tractorul s-a răsturnat, rostogolindu-se de mai multe ori la vale și prinzând, în final, sub greutatea sa, pe tânărul nostru conațional.

Deși ajutat de alți muncitori prezenți în zonă, care au chemat o ambulanță imediat, Ionuț a suferit răni mult prea grave în urma accidentului, răni care au dus la moartea tânărului înainte de a ajunge la spital.

Ionuț venise din România în localitatea Naro cu circa un an în urmă, relatează autoritățile, și de atunci a lucrat mereu în agricultură.  Autoritățile locale anchetează acum cazul pentru a reconstrui modul în care s-a produs accidentul și pentru a stabili cu exactitate motivul pentru care tractorul s-a răsturnat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI